top of page
hangtal_fejlec.jpg

Hangtál terápia

„Minden egyes terápiának megvan a maga saját gyógyítási frekvenciája, vagy energia hullámsávja.

1_IMGP3220.jpg

a rezgés

A fény, a szín, a hang, a zene, a kristályok és a drágakövet, növények és virágok egyaránt felhasználhatók a gyógyulás előmozdításához.

A hangtálakkal való kezelés a rezgésterápia csoportjába tartozik. A hangterápia gyakorlata ősi megfigyeléseken alapszik. Bár még mindig ezoterikus felhangok lengik körül, de valójában a hangtálas kezelés egy évezredes hagyományokon alapuló, tradicionális gyógyítói eljárás. Olyan akusztikus energiahatásról van szó, melyre a testi sejtek, szövetek, szervek jól reagálnak. Az általános nyugati gyógykezelés mellett kiegészítő terápiaként is használják.

2_IMGP3381(1).jpg

"A hangtálas kezelések egyik kiemelkedő és szerintem legfontosabb hatása, hogy a szervezet öngyógyító rendszerét aktivizálja."

A szervezetnek és minden egyes szervünknek van egy harmonikus, egészséges rezgése, adott frekvenciája, amely a megfelelő működéséhez szükséges. Életünk során nagyon sokféle hatás ér minket. A tömegközlekedés zajától kezdve, az utcán lévő káros anyagok bejutásán át, a stresszig, amelyek elmozdítják ezt a harmonikus rezgést. Az egyéni és csoportos kezelések során a hangszerek csodálatos rezgései által lehetőségünk nyílik sejtjeink finom és gyengéd módon való táplálására.

öngyógyítás

3_IMGP3465(3).jpg

harmónia

A zene és a hangtálak hatására elfojtott érzelmek kerülhetnek felszínre- ellazít, megnyugtat. Az érzelmek harmonizálása által pedig a test is egészségesebb lesz.

A hangtálas foglalkozások során immunrendszerünk aktivizálódik, ezáltal stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A tálak finom rezgése ellazítja a fáradt, terhelt, feszült izmokat, ennek köszönhetően hatással van a szervezet keringési- és anyagcsere folyamataira is és serkentik az endorfin termelődését a szervezetben.

4_kata_hangtal_002.jpg

Az egyéni és csoportos kezelések során terápiás minőségű hangtálakkal, gongokkal és egyéb intuitív hangszerekkel dolgozom, mint például a Koshi, Óceándob, Sámándob, Sansula, hangvillák és DNS-cső. Ezen hangszerek csodálatos egyvelegből születik meg minden egyes alkalommal a kezelt egyénnek vagy csoportnak szóló egyedi hangfürdő.

A hangterápia alkalmas arra, hogy megteremtse a vágyott harmóniát a testünkben, a lelkünkben, az elménkben. Ezért legyen szó akár csoportos, akár egyéni kezelésről, egy hangfürdőről mindig új élményekkel gazdagodva, teljesen felfrissülve és szinte újjászületve térhetünk haza.

„Az egészség a korona az ember fején, de csak egy beteg ember láthatja meg azt.”

(Arab közmondás)

Egyéni hangtálas kezelés

8.500,- Ft / alkalom (90 perc )

bottom of page